Events for erhvervslivet

Skal du afholde et arrangement i eller for din virksomhed?

Dine egne kollegaer er simpelthen den bedste til det de laver, men er de den bedste til alt andet. Måske det er dumt at bruge deres sparsomme tid til det de ikke har erfaring i, for når det kommer til koordinering af event, så er det ofte bedst at lade andre bruge deres tid.

Det tager altid længere tid end man regner med at planlægge, undersøge, opstille, nedtage osv. osv. når der skal afholdes et arrangement/event. Tag derfor kontakt til en der ikke laver andet og som kan sørge for at det bliver netop det arrangement du har brug for.

Halv-, heldagsarrangement eller flere dage?

Hvis du skal afholde et arrangement, kan det indeholde mange forskellig ting. Måske har du blot brug for et par timers oplæg eller underholdning, eller måske skal det være et arrangement lige fra morgenstunden til aften. 

Måske kan det ikke klares på en enkelt dag, måske har du brug for dine kollegaer eller kunders opmærksomhed i flere dage.

Alt kan lade sig gøre, det er blot fantasien der sætter grænser. Vi laver alt fra få timers arrangementer til flere dage. Vi laver helst arrangementer som har relevans for virksomhedens profil, gerne et arrangement med mulighed for at netværke med kollegaer eller kunder, via oplæg, workshops eller lignende, og måske med en festlig afslutning

Workshop, oplæg eller fest?

- et arrangement for de ansatte i din virksomhed, kunne være en teambuilding, en fest eller måske begge dele. Måske tænker du at det er bestemt ikke teambuilding der er brug for i din virksomhed, måske er det blot en workshop, et oplæg eller det hele sat sammen du har brug for. Her laves alt specielt til dig.

- et arrangement for dine potientielle kunder, som hvis du f.eks skal på en messe. Her kan vi hjælpe med ideer til afholdelse af messen, sætte standen op og tage ned igen. Her sættes ingen grænser, her er bare en masse ideer der skal afprøves i samspil med din virksomheds speciale.

- et arrangement der både kan være for de ansatte, potientielle og allerede kunder samtidig. Her kan der f.eks laves workshops, emner der vil interesse både ansatte og kunder, underholdning osv. Det kan laves over et par timer, som et seminar til en hel dag, måske over flere dage.

 

Vi specieldesigner dit ønske, gerne med vores samarbejdspartnere, som har deres egne specialer.

Vi kontaktes på tlf: 2980 2938 eller mail: camilla@komzusammen.dk